Есента вече е тук и започваме все повече да мислим за

...
Есента вече е тук и започваме все повече да мислим за
Коментари Харесай

„Мисля, че го изплаших“: как Блейк Лайвли става най-голямата фенка на Харисън Форд

Есента към този момент е тук и започваме от ден на ден да мислим за уютните моменти, в които ще сменяем летните завършения със сладка отмора на дивана в компанията на прекрасен филм . А някои филми са толкоз завладяващи, че си ги пускаме отново и отново.

Търсейки какво да ни развълнува, в   , открихме доста сантиментални и красиви филми, който в никакъв случай няма да ни омръзнат и можем да им се насладим от уюта на дома когато и да е.

Един от тях, „ Вечната Аделайн “ , споделя за една жена, която крие необикновена загадка – останала е на 29 години в продължение на осем десетилетия.

 аделайн EON

Много хора мечтаят да останат постоянно млади, само че „ Вечната Аделайн “ в действителност демонстрира самотата и болката на това човек да живее с такава загадка. И, несъмнено, споделя една невероятна любовна история, която събира на екрана Блейк Лайвли и Харисън Форд.



Оказва се, че и на снимачната площадка е имало забавни (и леко неудобни) моменти , за които Блейк споделя с присъщото си възприятие за комизъм. В свое изявление за „ The Tonight Show “ с Джими Фалън от 2015 година актрисата признава, че не била осведомена с филмографията на своя екранен сътрудник Харисън Форд.

 Харисън Форд Getty

„ Бях ходила на вечеря с Харисън, бях толкоз спокойна “, споделя тя. „ Той беше пичът с обицата, който е женен за Калиста Флокхарт, което беше ужасно! [...] Запознах се с него и брачната половинка му и видях какъв необикновен брачен партньор и татко е той. “

В последна сметка вечерта преди да стартират фотосите на кино лентата, брачният партньор ѝ Райън Рейнолдс я кара да изгледа най-малко трите елементи на „ Индиана Джоунс “, с цел да знае с каква легенда ѝ следва да работи. А Блейк признава, че била толкоз впечатлена от филмите, че станала най-лудата фенка на Харисън Форд единствено за една нощ.

„ Та той е Индиана Джоунс. Това е огромна работа! “

В този миг тя взема решение, че би трябвало да всяка цена да приказва с сътрудника си за неговия емблематичен воин.

 Блейк Лайвли Getty

„ Накрая си помислих: „ Добре, в края на първия ден, към този момент мина задоволително време, изминаха няколко часа. Това се брои за три седмици... “, продължава през смях тя. „ По някаква причина взех решение, че той просто умира да приказва с мен за Индиана Джоунс. Просто го усетих. Въпреки че не е приказвал за това от 30 години... “

Блейк споделя, че когато била поканена да се прибере у дома с хеликоптера на екшън звездата , се осмелила да повдигне въпроса за Индиана Джоунс.

„ И той просто се втренчи в мен. Продължавах да приказвам, само че той не намираше тези подиуми за вълнуващи, по тази причина помислих, че просто не ги помни. “

Въпреки че Блейк упорствала, Харисън не откликнал на нейния възторг . В последна сметка тя се засрамила извънредно доста.

Когато разказала на мъжа си за конфузната обстановка, Райън я посъветвал да стартира да пренебрегва Форд, с цел да заличи загатна от епичния си неуспех. Така че тя се държала по-хладно и професионално през останалото време.

„ Той несъмнено мисли, че имам някакво съществено разстройство “, изяснява през смях Блейк, подозирайки, че повече няма да бъде поканена да се вози в хеликоптера на Форд.

„ Мисля, че той ме заобикаля . “, майтапи се още тя. „ Мисля, че просто го изплаших, евентуално това се случва. “

Независимо от това дали връзките сред Блейк Лайвли и Харисън Форд са се затоплили, откакто тя се е държала като негова луда фенка, едно е несъмнено.

Във „ Вечната Аделайн “ двамата пресъздават извънредно прочувствено и въздействащо една невероятна любовна и житейска история, която сме подготвени да гледаме пак и отново.

Внушителна видеотека в комфортно за вас време с VOD:
Просто натиснете VOD – част от  , на вашето отдалечено. Можете да търсите, преглеждате и подреждате заглавията съгласно вашите ползи и желания. Те са комфортно разпределени в обособени жанрове.  Каталогът се обновява непрестанно, тъй че в никакъв случай няма да скучаете. Филмовото наслаждение е обезпечено!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР